The wishlist name can't be left blank

In het kort

Enkelstaafmatten.nl

Aangenaam!

Contact informatie

Westgaag 10
3155 DE, Maasland

Dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde enkelstaafmatten

Enkelstaafmatten.nl is dé toonaangevende online aanbieder van scherp geprijsde enkelstaafmatten voor in en om de tuin. Enkelstaafmatten.nl is onderdeel van Mosterd B.V. U kunt de artikelen in deze webshop ook aanschaffen op Hekkenwereld.nl. We zijn u graag tot uw dienst in beide winkels! Wij hebben een compleet en divers assortiment kwalitatieve staafmatten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.
 Door een combinatie te maken van een duidelijke webwinkel en een professionele klantenservice kunnen wij u goed van dienst zijn. Enkelstaafmatten.nl levert kwalitatief hekwerk tegen scherpe prijzen in heel Nederland en België aan particulieren, bedrijven, en hoveniers. Zo bent u zeker van kwalitatief hoogwaardig hekwerk voor aantrekkelijke prijzen. Wij leveren bovendien alle producten met bijbehorende garantie en montagehandleidingen.

Ervaren familiebedrijf

Onze webshop is onderdeel van het familiebedrijf Mosterd B.V. die al ruim 35 jaar in de hekwerkbranche actief is. Onze ervaren klantenservice geeft dan ook antwoord op al uw vragen over ons assortiment, de montage en onderhoud daarvan. Wij vinden het van belang dat we de klanten deskundig advies kunnen geven over vragen of situaties omtrent hun wensen. Een ervaren klantenservice, korte schakels, beloftes nakomen en de klant altijd voorop stellen zijn enkele kernwaarden waar wij voor staan.
 Een hoge klanttevredenheid is onze belangrijkste motivator.

Twijfelt u om online te bestellen?

Hoewel wij veelal bezorgen aan huis in heel Nederland en België begrijpen wij helemaal als u het hekwerk met eigen ogen wilt zien voordat u tot aankoop over wilt gaan. Daarom kunt u doordeweeks op afspraak onze locatie bezoeken in Maasland (nabij Rotterdam) om uw online artikel in het écht te kunnen bekijken.

Ons aanbod

Ons assortiment staafmatten bestaan uit veel verschillende hekken, loopdeuren, inrijpoorten, bijbehorende onderdelen en tweedehands. Om ons assortiment snel te vinden, hebben we alles onderverdeeld in verschillende categorieën in het hoofdmenu.

Veilig winkelen en keurmerken

Enkelstaafmatten.nl vindt het van belang dat onze klanten veilig kunnen winkelen zonder zorgen vooraf of achteraf. Wij zijn gecertificeerd bij Thuiswinkelwaarborg die veilig winkelen nastreeft en het behoudt daarvan. Thuiswinkelwaarborg is een bekend kwaliteitskeurmerk voor het veilig kopen van producten en diensten via internet. De bedrijven die hieraan zijn aangesloten zijn getest op betrouwbaarheid en veilig winkelen. Benieuwd naar ons keurmerk?

Wie zijn wij?

Hieronder ziet u een deel van het team van Hekkenwereld.