The wishlist name can't be left blank

De voordelen van een compleet hekwerk pakket

de-voordelen-van-een-compleet-hekwerk-pakket-banner
12 januari 2023
De voordelen van een compleet hekwerk pakket

Bij Hekkenwereld bieden we zogeheten hekwerkpakketten aan. De naam zegt het al: een hekwerk als pakket, inclusief alle palen, (montage)onderdelen en accessoires. Deze pakketten brengen een grote mate van gemak met zich mee. Daar leest u in deze blog alles over. Bent u benieuwd hoe het werkt? Lees dan snel verder!

Wat zit er in een hekwerkpakket?

De inhoud van een pakket verschilt per hekwerk. In ieder gevalt treft u het hekwerk zelf, palen en onderdelen voor de montage aan in het pakket. De precieze inhoud is afhankelijk van het soort hek dat u bestelt heeft. Een hek van gaas heeft minder onderdelen dan een complexer hek, zoals een sportveldhekwerk. Op voorhand weet u al waar uw pakket uit bestaat, omdat tijdens het bestelproces een lijst zichtbaar is van alle benodigde onderdelen. Die lijst ziet u trouwens ook bij het bekijken van een productpagina op de webpagina over hekwerkpakketten.  

De voordelen van een hekwerkpakket

1.      Alles in één keer in huis

Met het hekwerkpakket haalt u alles in één keer in huis. Geen gedoe met meerdere bestellingen, ontbrekende onderdelen of andere problemen: het is verleden tijd dankzij onze complete hekwerkpakketten. Zo kunt u bij de hekken opgeven wat de afmetingen zijn en hoeveel palen er nodig zijn. Daarbij kan in sommige gevallen, zoals bij de dubbel- en enkelstaafmatten, onderscheid worden gemaakt tussen hoekpalen, tussenpalen en eindpalen. Bij gaashekken, zoals schapengaas of tuingaas, is er geen verschil tussen palen, dus hoeft u alleen het totaal aantal palen in te voeren. Na de ontvangst van het pakket kunt u gelijk aan de slag gaan met het monteren van een hekwerk.

2.      Een foutloze bestelling

En daarbij geldt natuurlijk wel een voorwaarde: voor een foutloos pakket moet u alle afmetingen en hoeken correct hebben ingevuld. Als u aan die voorwaarde voldoet, leveren wij alles wat u nodig heeft. Het op maat gemaakte hek, maar ook palen en de onderdelen die nodig zijn om het hek aan de palen te bevestigen. Na het leveren van een pakket kunt u, mits u in bezit bent van het nodige gereedschap, meteen beginnen met het plaatsen van het hek.

Samengevat zijn er twee prominente voordelen verbonden aan het bestellen van een hekwerkpakket. De eerste is de volledigheid: u haalt alles wat u nodig heeft in één bestelling in huis. Het tweede voordeel is het voorkomen van fouten. Dit hangt sterk samen met het eerste voordeel. Als u alle afmetingen, hoeken en persoonlijke wensen zoals kleur goed doorgeeft, krijgt u een op maat gemaakt pakket geleverd. De bouw van het hek kan dan direct beginnen. Waar wacht u nog op? Kijk hier voor het actuele aanbod hekwerkpakketten!